Papillot met zalm en kabeljauw op z'n Italiaans
- Italiaans,
- 20-30 min.
Een topper op elke BBQ
Voorbereiding
-neem per papillot 2 grote vellen aluminiumfolie (het buitenste vel nemen we era af na het bakken , zodat er een propere papillot op de borden komt)
-meng de mascarpone met de witte wijn en de instantsausbinder; kruiden met peper en zout en de Italiaanse kruiden
-halveer de kerstomaatjes
Bereidingswijze
-verdeel de diepgevrozen groentereepjes over 4 papillotten
-verdeel hierop de halve kerstomaatjes en het kaasmengsel (maar hou nog 4 el apart)
-schik er 1 diepgevrozen zalmstukje en 1 kabeljauwstukje op
-lepel er de rest van de mascarpone over
-vouw de papillot vel per vel dicht
-leg de papillotten op de bbq en laat ze 35 min bakken op matig vuur
Serveertip
*geef er pasta of een aardappel in de schil bij