Papillot met zalm en kabeljauw op z'n Italiaans

  • Italiaans,
  • 20-30 min.

Een topper op elke BBQ

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
-4 stukjes zalm en 4 stukjes kabeljauw mignonnetes (diepvries)
-500 g diepvries groentereepjes
-8 kerstomaten
-8 el mascarone kaas
-4 el witte (droge wijn)
-4 el instantsausbinder
-Italiaanse kruidenmix
-peper en zout
-8 vellen aluminiumfolie
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

-neem per papillot 2 grote vellen aluminiumfolie (het buitenste vel nemen we era af na het bakken , zodat er een propere papillot op de borden komt)
-meng de mascarpone met de witte wijn en de instantsausbinder; kruiden met peper en zout en de Italiaanse kruiden
-halveer de kerstomaatjes

Bereidingswijze

-verdeel de diepgevrozen groentereepjes over 4 papillotten
-verdeel hierop de halve kerstomaatjes en het kaasmengsel (maar hou nog 4 el apart)
-schik er 1 diepgevrozen zalmstukje en 1 kabeljauwstukje op
-lepel er de rest van de mascarpone over
-vouw de papillot vel per vel dicht
-leg de papillotten op de bbq en laat ze 35 min bakken op matig vuur

Serveertip

*geef er pasta of een aardappel in de schil bij

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten