1. Home
  2. Recepten
  3. Chutney
  4. Pittige chutney

Pittige chutney

Door: luckyjo

  •  ,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 26-05-2004

Ingrediënten 4 personen


Voor 3 dl chutney : 1/2 kop fruitchutney - 60 ml gesmolten boter - 60 ml citroensap - 60 ml water - 2 theelepels kerriepoeder - 1/2 theelepel gemberpoeder - 1/2 theelepel kaneel



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Deze chutney is geschikt voor varkens- en lamsvlees.

Bereidingswijze

Meng de fruitchutney, boter, citroensap, water, kerriepoeder, gemberpoeder en kaneel tot een chutney. Smeer het vlees er mee in en leg het op de bbq. Tijdens het roosteren steeds insmeren met de chutney.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top