1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Insalata d'estate

Insalata d'estate

  • Internationaal, Salade
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 25-05-2004

Ingrediënten 4 personen


250 gr Nazareth Light, 400 gr farfalle pasta, 100 gr garnalen, 12 rivierkreeftjes, rucola + andere soorten sla, zongedroogde tomaten, gekookte doperwtjes, olijven, antipasto groentjes (bokaaltje), peterselie, olijfolie, balsamicoazijn, zwarte peper



Een zonovergoten koude pastasalade. (koud hoofdgerecht)voor 4 personen: voorbereiding : 25 min.
bereidingstijd : 30 min.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Al dente gekookte farfalle wordt gemengd met garnalen en rivierkreeftjes en verschillende soorten sla, waaronder uiteraard rucola. Zongedroogde tomaten, verse doperwtjes, olijven en antipasto groentjes zorgen voor een zuiderse sfeer. De allerbeste olijfolie, zwarte peper, peterselie en balsamicoazijn brengen het geheel verder op smaak. Het subtiele nootachtige aroma van Nazareth Light kaas zet de kroon op het werk.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van viske___


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van viske___
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top