1 stokbrood (niet te groot, anders hoeveelheid vulling aanpassen). 350 Gram gehakt. 150 Gram geraspte belegen kaas. 1 ei, 1 uitje, 1 klein blikje tomatenpuree. 2 Eetlepels ketjap, zout en peper.
Voor de garnering: paar plakjes jonge kaas, reepjes paprika en wat plakjes tomaat.
Oven
Stokbrood gevuld met gehakt. Lekker makkelijk! Wel een stevige hap.
De oven voorverwarmen op 200 graden.
Snijd het stokbrood overlangs door en hol het uit. Meng alle ingredienten door elkaar en vul de helften van het stokbrood ermee. Doe ze in de oven en bak in 20 minuten gaar. Garneer ze daarna met driehoekjes jonge kaas, de paprika en tomaat en schuif nog even terug in de over tot de kaas gesmolten is.
Lekker met een frisse salade.
brood_machine 09-03-2005
Neem ik mee.
Groetjes Paula
pwiggers 29-05-2004
Neem ik van je mee. Bedankt, Petra
heleen4 28-05-2004
ik neem dit recept mee!
groeten, Heleen
puddinkje 25-05-2004
Lijkt me lekker, neem het graag van je mee!
Groetjes, Dido
prinsesopdeerwt 25-05-2004
Zal vast en zeker een succes zijn op een feestje! Gaan we proberen!!
Groetjes,
Claudia