Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Partybrood

Partybrood

Door: ivanveen

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 24-05-2004

Ingrediënten


1 stokbrood (niet te groot, anders hoeveelheid vulling aanpassen). 350 Gram gehakt. 150 Gram geraspte belegen kaas. 1 ei, 1 uitje, 1 klein blikje tomatenpuree. 2 Eetlepels ketjap, zout en peper.
Voor de garnering: paar plakjes jonge kaas, reepjes paprika en wat plakjes tomaat.


Verder heb je nodig


Oven


Stokbrood gevuld met gehakt. Lekker makkelijk! Wel een stevige hap.

Ontdek meer:

Voorbereiding

De oven voorverwarmen op 200 graden.

Bereidingswijze

Snijd het stokbrood overlangs door en hol het uit. Meng alle ingredienten door elkaar en vul de helften van het stokbrood ermee. Doe ze in de oven en bak in 20 minuten gaar. Garneer ze daarna met driehoekjes jonge kaas, de paprika en tomaat en schuif nog even terug in de over tot de kaas gesmolten is.

Serveertip

Lekker met een frisse salade.



Deel dit recept

Reacties (5)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ivanveen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top