1. Home
  2. Recepten
  3. Chinese keuken
  4. Kippensoep
  5. chinese kippensoep

chinese kippensoep

Door: movi60

  • Chinees, Soep
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 23-05-2004

Ingrediënten 6 personen


Dubbele kipfilet, 3 bouillonblokken, 1 ui,
1 1/2 ons tauge, bakje champignons, groot blik tomatenpuree, 2 preien, pakje chinese kippensoep, 2 theelepels gemberpoeder, 1 eetlepel ketjap, 1 eetlepel bruine basterd,
mespunt koriander, mespunt komijn, scheut azijn en evt. knoflook



LAAT EEN KIPFILET TREKKEN IN WATER MET 3 KIPPENBBOUILLONBLOKKEN, KIP ER UIT HALEN EN KLEIN SNIJDEN. TOEVOEGEN: 1 UI KLEIN GESNEDEN EN GEBAKKEN, GROOT BLIK TOMATENPUREE, 2 THEELEPELS GEMBERPOEDER, 1 EETLEPEL KETJAP, 1 EETLEPEL BRUINE BASTERD, MESPUNT KORIANDER, MESPUNT KOMIJN, SCHEUT AZIJN, EN EVT. KNOFLOOK. DAARNA TOEVOEGEN: BAKJE CHAMPIGNONS, 1 A 2 PREIEN, 1 1/2 ONS TAUGE EN OM HET AF TE MAKEN EEN PAKJE CHINESE KIPPENSOEP.

Ontdek meer:



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van movi60
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top