dadels in serranoham (tapa's)

  • Spaans, Bijgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 23-05-2004

Een eenvoudig en lekker tapagerecht, makkelijk te maken. Ook prima als borelhapje.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
* Verse of geconfijte dadels, zonder pit * serranoham * reken per persoon bijvoorbeeld 4 dadels en 4 plakjes serranoham
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
anti-aanbakpan

Voorbereiding

Wikkel om elke dadel een plakje serranoham.

Bereidingswijze

In de anti-aanbakpan de "serranodadels" zachtjes aan alle kanten iets bruin laten bakken. Geen boter of olie toevoegen, is absoluut niet nodig als je een antiaanbakpan gebruikt.

Serveertip

Als borrelhapje of bijgerecht bij tapa's.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten