Gevulde paprika

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 23-05-2004

Lekker makkelijk, omdat je het van tevoren kunt maken

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
3 mooie rode paprika's; 200 gram shoarmavlees; potje fijngesneden champignons; 50 gram couscous; teentje knoflook; zakje pepersaus; geraspte mozzarella.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Paprika's halveren en de zaadlijsten verwijderen, 2 minuten koken en laten uitlekken. Couscous volgens gebruiksaanwijzing garen.

Bereidingswijze

Shoarmavlees bakken met de uitgeperste knoflook, champignons even meebakken en de gare couscous erbij doen. De paprika's in een ingevette ovenschotel leggen en vullen met het mengsel. De pepersaus volgens de gebruiksaanwijzing maken en de saus over de paprika's verdelen. Tot slot de geraspte mozzarella erover verdelen. Aluminiumfolie erover en in een hete oven van 200?C zetten. Ongeveer 20 minuten laten bakken, daarna nog 5 minuten zonder folie.

Serveertip

Lekker met stokbrood met kruidenboter en een glaasje rode wijn.

Laatste reacties

hesychia7 avatar
hesychia7 24-05-2004

Zal het zeker eens proberen. Dank u !!!!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten