1. Home
  2. Recepten
  3. Biologische keuken
  4. amandel-carobetaartje

amandel-carobetaartje

Door: joke74

  • Biologisch, Banket
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 20-05-2004

Ingrediënten


- 2 eieren
- 100 gram volkoren griesmeel
- 50 gram amandelmeel
- 50 gram margarine
- 50 gram carob


Verder heb je nodig


Kleine keukenmachine
kleine boterkoekvorm


Heerlijke taart zonder bloem en suiker......

Ontdek meer:

Bereidingswijze

- klop de eieren met de Keukenmachine luchtig.
- voeg de margarine toe en mix het tot het een cremige massa wordt.
- voeg de carob toe en mix het goed.
- meng het amandelmeel met het griesmeel. Voeg dit toe en mix het zo kort mogelijk.
- vet een boterkoekvorm in met margarine.
- doe het beslag over in de vorm.
- bak het op 160 graden in 40 minuten gaar.

Serveertip

Eet smakelijk!!



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van joke74
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top