1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Lente pasta

Lente pasta

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 19-05-2004

Ingrediënten 2 personen






3 lente-uitjes
1 courgette
1 rode paprika
200 gram salami
300 gram pasta naar keuze
zout, peper
3 eetlepels (olijf)olie
1 bakje Boursin Cuisine Knoflook en fijne kruiden









Iedereen heeft wel een eigen recept met pasta en roomsaus. Deze makkelijke maaltijd is lekker pittig door de salami en knoflook. Bovendien staat deze pastamaaltijd binnen een kwartier op tafel.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze



1. Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in stukjes van ca. 1 cm. Was de courgette en snijd hem in blokjes. Maak de paprika schoon en snijd hem in blokjes. Snijd de salami in blokjes.

2. Kook de pasta in water met zout beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing.

3. Verhit intussen de olie in een pan en roerbak de groenten en salami ca. 3 minuten. Roer de room met knoflook en kruiden erdoor, verdun het geheel met een flinke scheut van het pastakookvocht en laat de saus nog ca. 5 minuten zachtjes koken. Breng de saus op smaak met zout en peper en schep de afgegoten pasta erdoor.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van r_f


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van r_f
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top