geitenkaas met dragon en knoflook maride
- Spaans, Tussendoortje
- 0-10 min.
- Geplaatst op 18-05-2004
lekkere spaanse geitenkaas
Ingrediënten 4 personen
een manchego geieitenkaasje - olijfolie - een bosje dragon met geneusde stengels - 1 bolletje knoflook per liter olie - zwarte peper korrels.Benodigdheden
glazen schaal of aardewerken pot die in de koeling past.Voorbereiding
Sijdt de stevige - heerlijk milde - manchego geitenkaas met milde smaak in gelijke blokjesklein en marineer ze.
Bereidingswijze
Bedek de blokjes kaas met: 1 eetlepel witte wijnazijn per liter olie - het bosje dragon - 1 bolletje knoflook per liter olie - en zwarte peper korrels
Serveertip
Laat de voor gebruik minstens 4 dagen pot of schaal marineren
Alweer lekker
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties