geitenkaas met dragon en knoflook maride

  • Spaans, Tussendoortje
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 18-05-2004

lekkere spaanse geitenkaas

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
een manchego geieitenkaasje - olijfolie - een bosje dragon met geneusde stengels - 1 bolletje knoflook per liter olie - zwarte peper korrels.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
glazen schaal of aardewerken pot die in de koeling past.

Voorbereiding

Sijdt de stevige - heerlijk milde - manchego geitenkaas met milde smaak in gelijke blokjesklein en marineer ze.

Bereidingswijze

Bedek de blokjes kaas met: 1 eetlepel witte wijnazijn per liter olie - het bosje dragon - 1 bolletje knoflook per liter olie - en zwarte peper korrels

Serveertip

Laat de voor gebruik minstens 4 dagen pot of schaal marineren
Alweer lekker

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten