1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Linzensoep
  5. Linzensoep

Linzensoep

  • Internationaal, Soep
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 18-05-2004

Ingrediënten 4 personen


1 pak gezeefde tomaten (500 ml)
1 runderbouillonblokje
1 chorizoworst (250 g)
1 kleine courgette
2 blikken gekookte linzen (a 400 g)
1/2 zakje verse peterselie (a 30 g)
1 stokbrood
1 pakje kruidenboter (100 g)


Verder heb je nodig


Pan


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

In soeppan tomaten, 1/2 liter water en bouillonblokje aan kook brengen.

Bereidingswijze

Intussen chorizo in plakjes en dan in blokjes snijden. Courgette wassen en in blokjes snijden. In koekenpan met anti-aanbaklaag chorizo ca. 4 minuten bakken. Courgetteblokjes ca. 3 minuten meebakken. Chorizo, courgette en linzen aan soep toevoegen en goed meeverwarmen. Peterselie fijn knippen. Soep garneren met peterselie

Serveertip

Stokbrood en kruidenboter erbij serveren



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van heleen61


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van heleen61
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top