Garnalensalade met kerrie

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  • 0-10 min.

Een verrukkelijke salade voor een snelle en smakelijke lunch.

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
120 gr.gepelde garnalen] 1 hardgekookt ei,in schijfjes] 1 kleine tomaat in schijfjes]
6 schijfjes komkommer] 2-3 el.mayonaise]
? tl.kerriepoeder] 1 tl.tomatenpuree] 1 el.
citroensap] enkele slabladeren]
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

De kerriepoeder,tomatenpuree en het citroensap met de mayonaise mengen.de garnal
en erdoor scheppen.Een bord met wat slablader
en bekleden en het garnalenmengsel erop legge
n.De salade garneren met schijfjes tomaat,ei,
en komkommer.

Serveertip

Lekker hierbij volkorenbrood en boter
Variatie:gebruik reepjes kip in plaats van
garnalen.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

gvdweerd avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten