1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Asperges uit de oven

Asperges uit de oven

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 14-05-2004

Ingrediënten 4 personen


2 kilo asperges**
150 gram geraspte Parmezaanse kaas
**wat klontjes boter



Met geraspte Parmezaanse kaas

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Schil de asperges. Verwarm de oven voor op 200 graden.

Bereidingswijze

Kook de asperges 10 minuten en laat ze dan uitlekken. Beboter intussen een flinke ovenvaste schaal en rasp eventueel de kaas.
Leg wat asperges in de schaal en doe er wat kaas over, herhaal dat een paar keer en eindig met de kaas, doe er zonodig nog wat kaas bij. Leg een paar klontjes boter bovenop. Dek de schaal af met aluminiumfolie en bak de asperges 10 minuten in de oven. Haal dan de folie eraf en laat de kaas nog een minuut of 5 bruinen.

Serveertip

Lekker met zalm.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jodocus


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jodocus
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top