1. Home
  2. Recepten
  3. Multi-culturele keuken
  4. The Original Hamburger

The Original Hamburger

  • Multi-cultureel,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 10-05-2004

Ingrediënten 4 personen


600g steak of rosbief
1 vol t zout
1/2 t peper
6 e mosterd
ijsbergsla
1 grote augurk in plakjes
1 tomaat in plakken
6 e tomatenketchup
witte bolletjes



Heerlijk bij BBQ en een leuk stukje vakwerk

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Maal rundvlees in molen.
2. Voeg zout en peper toe.
3. Maak er 6 platte hamburgers van en bak hamburgers op kolen of in pan.
3. Doen broodjes een paar tellingen in hete oven of op BBQ rooster. 4. Smeer op elk burger een theelepel mosterd op de onderkant van de broodjes.
5. Doe hamburger erop.
6. Doen de sla, tomaat, augurk en tomatenketchup erop.
7. Vouw broodje dicht.

Serveertip

Lekker met Californian Caesabi en Spicy Chickenwings (zie mijn recepten)

Een goede tip om de hamburgers te maken is om een blikje te bewaren van bijvoorbeeld tonijn en beiden kanten van t blikje open te snijden -hier doe ik dan altijd mijn gehakt in en krijgt je een mooi platte en egaal hamburger..



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top