Een verrassende combinatie van zachte rabarber en peren met een krokant kruimellaagje.
Meng de rabarber met de peren, 100 gram suiker en vanillemerg. Schep dit mengsel in een ovenschaal. Meng voor de kruimellaag de bloem, 100 gram suiker, amandelen en de boter in de keukenmachine tot een kruimelig mengsel (of meng bloem, suiker en amandelen en verkruimel de boter er met de vingertoppen door). Strooi de kruimellaag over het rabarbermengsel en bak de crumble circa 30 minuten in het midden van de voorverwarmde oven op 180 C. serveer met een lepeltje lobbig geklopte slagroom.
Bereidingstijd circa 50 minuten.
anjakeuken 24-05-2004
Hoi Marianne,dit lijkt me heerlijk en niet zo ingewikkeld dus ik zet het favoriet,bedankt alvast met de groetjes van ANJA....
simonne31 19-05-2004
Heb het meegenomen ziet er lekker uit
groetjes simonne
toetjes-van-nicky 09-05-2004
Heb ik meegenomen, ziet er heel lekker uit.
Groetjes van Nicky.
sophie1215 08-05-2004
Hmmmmmmmm lijkt me erg lekker en fris dit!