1. Home
  2. Recepten
  3. Braziliaanse keuken
  4. Zalmspiesjes in tequilla met limoenmayonaise

Zalmspiesjes in tequilla met limoenmayonaise

  • Braziliaans, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 08-05-2004

Ingrediënten 4 personen











250 gram zalmfilet
2 a 3 eetlepels tequilla
3 limoenen
2 takjes verse dille
versgemalen peper
zeezout











Verder heb je nodig


Prikkers,mayonaise


Met dit zalmspiesje in tequila wordt het wel heel gezellig borrelen. Proost!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Snijd de zalm in stukjes en schep ze door de tequilla. Marineer ze ca. 20 minuten.

2. Boen de limoenen schoon en snijd 2 ervan in kleine partjes. Rasp de schil van 1 limoen en pers hem uit.

3. Hak de dille. Roer de dille, limoenrasp, versgemalen peper en sap naar smaak door de mayonaise.

4. Bestrooi de zalm met zeezout en peper en rijg ze met een partje limoen aan de prikkers.

5. Rooster ze in ca. 3 minuten gaar. Serveer ze met de rest van de limoenpartjes en de limoenmayonaise.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van r_f


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van r_f
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top