KIKKERERWTENFLAPJES

  • Vegetarisch, Tussengerecht
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 06-05-2004

ECHT LEKKER SMULLEN NA DIT WIL JE ECHT NIETS ANDERS MEER!!!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
100 gram kikkererwten 1 perzik 4 plakjes bladerdeeg kruiden naar smaak eventueel.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Week de kikkererwten 6 uur.

Bereidingswijze

Kook ze vervolgens in ruim water met zout in 1 uur gaar. Snij de perzik in stukjes en pureer de gaar gekookte erwten met kruiden naar smaak. Vul de bladerdeegplakjes met een schep erwtenpuree en perzikstukjes en vouw ze dicht. Leg de plakjes op een ingevette bakplaat en bak ze 20 minuten in de oven op 200 graden.

Serveertip

Dit eten is heerlijk in combinatie met meerdere gangen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten