1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Amerikaanse keuken
  5. Spiesjes van tijgergarnalen met een salsa van ananas

Spiesjes van tijgergarnalen met een salsa van ananas

  • Amerikaans, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 04-05-2004

Ingrediënten 4 personen


VOOR DE SALSA:
-1 el olijfolie
-8 schijfjes ananas (vers of uit blik en uitgelekt)
-1 middelgrote rode ui(in heel dunne schijfjes gesneden)
-rasp van 1 limoen
-3 el gehakte koriander
-1 chilipepertje (ontzaad en fijn gehakt)
-zout en peper
VOOR DE GARNALEN:
-1 el olijfolie
-20 tijgergarnalen
-



De aroma's van ananas, rode ui, koriander, peper en limoen geven meer pit aan de smaak van de garnalen !!! Dit recept komt uit Hawai

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

-verwarm de grill voor
-snij de ananas in blokjes en zet opzij
-meng in een slakom de ananasblokjes, de rode ui, de rasp en sap van de limoen,de koriander, chilipepertje en de olie en kruiden met zout en peper en koel wegzetten

Bereidingswijze

-rijg de garnalen op stokjes, van staart naar de kop en bestrijk met olijfolie
-grill de garnalen 3 min aan elke kant; ze moeten rozig zijn en het vlees doorschijnend
-bestrooi met peper en zout

Serveertip

-serveer met de koude salsa



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top