Japanse Spitskoolsalade

  • Japans, Bijgerecht
  • 10-20 min.

Makkelijk en toch kruidig.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
250 gram spitskool, gesneden
Blikje tonijn op water
Dressing
3 eetlepels slasaus
1/2 eetlepel azijn
1 eetlepel Wereldkruiden Japan {silvo}.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Laat de tonijn uitlekken.

Bereidingswijze

Meng de dressing
Doe er de tonijn en de spitskool erdoor.
Laat de salade 15 minuten op smaak komen.

Serveertip

Gehaktballetjes met deze kruiden en rijst
Sushi heb ik alleen maar gegeten in de sushi-bar, en daarom het lijkt me ook lekker met sushi.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

nariam avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten