Aardappelgratin met ui, pesto en creme-fraichesaus

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 03-05-2004

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 eetlepels olijfolie -
2 uien in ringen -
100 gram rode pesto -
1 doosje Maggi Creme Fraiche Saus -
25 gram boter -
2 zakjes voorgekookte aardappelschijfjes a 450 gram -
100 gram geraspte jong belegen kaas.

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui mooi bruin. Roer de pesto erdoor.
Bereid de Maggi Creme Fraiche Saus met de boter volgens de aanwijzingen. Schep de aardappelen erdoor.
Doe een derde van het aardappelmengsel in een ingevette ovenschaal. Verdeel hierover de helft van het uimengsel en herhaal dit. Dek het geheel af met de rest van het aardappelmengsel en strooi de kaas erover.
Bak de schotel in een voorverwarmde oven van 200 graden in 30 minuten goudbruin en gaar.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten