1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Wafels met Aardbeien en Witte Chocoladesaus

Wafels met Aardbeien en Witte Chocoladesaus

  • Belgisch,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 29-04-2004

Ingrediënten 4 personen


4 Luikse Wafels
250 gr aardbeien
suiker
125 ml slagroom
100gr witte chocolade



Luikse Wafels met aardbeien als toetje. Variatie op een recept uit een oude tip.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Was en ontkroon de aardbeien. Snijd ze in plakjes en zet ze een uurtje met wat suiker in een schaal weg.

Bereidingswijze

Verwarm de slagroom zachtjes en breek er de chocola in. Als de chocola gesmolten is de pan van het vuur nemen en wat laten afkoelen.
Verwarm de Luikse wafels een halve minuut in de magnetron op volle kracht.
Leg de wafels op 4 bordjes, verdeel de aardbeien er over. Schenk de chocoladesaus er op en omheen.

Serveertip

Evt bestrooien met poedersuiker en een takje munt als decoratie



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van edda_m


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van edda_m
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top