Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Rundvlees

Rundvlees

Door: dinekeblaauw

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 29-04-2004

Ingrediënten


500 g rundvlees; handje soepgroenten; 1 ui; 1 knoflookteentje; 2 zoetzure augurken; 50 g boter; 50 g bloem; zout en peper; 2,5 dl bouillon; 5 dl rode wijn


Verder heb je nodig


Braadpan


Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snipper de ui, de soepgroenten en de knoflook zeer fijn. Strooi zout en peper over het vlees. Verhit de boter en laat deze bruin worden. Bak vlees, ui, soepgroente en knoflook bruin. Giet de bouillon en de wijn er bij en laat het vlees in een afgedekte pan verder gaar stoven. Neem het dan uit de pan en snijd het in dobbelsteentjes.
Maak de bloem aan met wat water en bind de saus daarmee. Meng er dan de dobbelsteentjes vlees en de fijngesneden augurken doorheen. Even laten doorwarmen.

Serveertip

Serveer de ragoût met rijst en een salade van sla, komkommer en tomaten.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van dinekeblaauw
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top