Soesjes met ijs en warme chocoladesaus

  • Nederlands, Nagerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 27-04-2004

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 doos Culi d?Or slagroomsoesjes a 16 stuks ,
100 g extra pure chocolade(in stukjes) ,
1 dl slagroom ,
2 el witte basterdsuiker ,
30 g boter(in stukjes) ,
4 bolletjes vanille-ijs ,
poedersuiker ,
kaneelpoeder ,
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Laat de soesjes volgens de aanwijzingen op de verpakking ontdooien.
Doe de chocolade in een steelpan, zet de pan in een pan kokend water en laat de chocolade al roerende smelten.
Breng intussen de slagroom met de suiker aan de kook en schenk het bij de chocolade. Zet de steelpan op een laag vuur en verwarm de saus al roerende.
Neem de pan van het vuur en klop de boter erdoor.
Verdeel de soesjes en het ijs over de borden en bestuif met poedersuiker en kaneelpoeder. Serveer de warme saus erbij.

Bron

C1000

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten