1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Soesjes met ijs en warme chocoladesaus

Soesjes met ijs en warme chocoladesaus

  • Nederlands, Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 27-04-2004

Ingrediënten 4 personen


1 doos Culi d?Or slagroomsoesjes a 16 stuks ,
100 g extra pure chocolade(in stukjes) ,
1 dl slagroom ,
2 el witte basterdsuiker ,
30 g boter(in stukjes) ,
4 bolletjes vanille-ijs ,
poedersuiker ,
kaneelpoeder ,



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Laat de soesjes volgens de aanwijzingen op de verpakking ontdooien.
Doe de chocolade in een steelpan, zet de pan in een pan kokend water en laat de chocolade al roerende smelten.
Breng intussen de slagroom met de suiker aan de kook en schenk het bij de chocolade. Zet de steelpan op een laag vuur en verwarm de saus al roerende.
Neem de pan van het vuur en klop de boter erdoor.
Verdeel de soesjes en het ijs over de borden en bestuif met poedersuiker en kaneelpoeder. Serveer de warme saus erbij.

Bron

C1000



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tazmania_a


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tazmania_a
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top