Zebra's

  • Nederlands, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 11-04-2004


Deel dit recept

Ingrediënten
Voor 16 stuks: 100 gram zachte boter
200 gram MonChou (kaas)
100 gram geraspte oude kaas
zout
versgemalen peper
8 sneetjes roggebrood.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Een kom, spatel, mixer en plasticfolie.

Voorbereiding

Klop in een kom de boter en MonChou met de handmixer luchtig door elkaar. Spatel de geraspte kaas of gerookte zalm en dille erdoor en zout en peper naar smaak.

Bereidingswijze

Bestrijk 6 sneetjes roggebrood royaal met het MonChou-mengsel. Leg twee keer drie sneetjes besmeerd roggebrood op elkaar en dek af met de onbesmeerde sneetjes. Druk dit iets aan. Laat de stapeltjes verpakt in plasticfolie in de koelkast in ca. 1 uur stevig worden.

Serveertip

Snijd elk stapeltje met een glad, scherp mes in 8 blokjes. Serveer de zebra's op een schaal.

Laatste reacties

gejohn avatar
gejohn 15-06-2004

Lekker. Neem ze mee. Bedankt en groetjes van Gea.

kokkie13 avatar
kokkie13 05-05-2004

Hoi hoi MMMMMMMMM deze zien er ook erg lekker uit....neem deze ook mee hoor... Groetjes van Silvana

jannet22 avatar
jannet22 28-04-2004

en je zeebraas neem ik ook mee,hahaha

orphan avatar
orphan 13-04-2004

Ook weer zo lekker, en vooral het ziet er zo leuk uit. Ik neem hem mee hoor, groet van SImone.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten