Kaassouffle

  • Multi-cultureel, Tussengerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 10-04-2004

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 eetl.bloem, 3 1/2 dl melk, 5 eieren,450 gr fijn geraspte Gruyere, 20 gr grof gehakte gruyere, 2 dl room, zout, peper, nootmuskaat, boter voor de vorm
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

oven voorverwarmen op 220?C

Bereidingswijze

Klop de bloem, melk en eieren dooreen. Der er de fijne gruyere bij, breng op smaak. Doe het mengsel in een bebeoterde vuurvaste schotel. Zet 40 a 45 min. in een voorverwarmde oven van 220?C. Bestrooi 5 min. voor het einde van de kooktijd met de groffe Gruyere en zet weer in de oven. Dien onmiddellijk op

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten