Soep van winterpostelein en lamsballetjes
- Engels, Soep
- 20-30 min.
Feestelijke gepureerde soep, en erg lekker !
Ingrediënten 4 recipe.people
-600 g winterpostelein-200 g aardappelen
-6 dl kippenbouillon
-2 uien
-4 el olie
-peper
-300 g lamsgehakt
-1 th lepel gehakte munt
-1 ei
-2 el paneermeel
Voorbereiding
-breng het vlees op smaak met de munt, het ei en het paneermeel en rol er balletjes van
-kook deze balletjes in water en laat ze goed uitlekken
Bereidingswijze
-bak de gesnipperde uien glazig in de olie
-voeg de bouillon erbij en de in stukjes gesneden aardappel(geschild)
-laat 10 min garen op matig vuur
-voeg dan de winterpostelein toe en laat nog 10 min verder garen
-mix de soep tot een gladde soep en voeg peper en zout toe
-doe de balletjes erbij en laat de soep goed heet worden