Soep van winterpostelein en lamsballetjes

  • Engels, Soep
  • 20-30 min.

Feestelijke gepureerde soep, en erg lekker !

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
-600 g winterpostelein
-200 g aardappelen
-6 dl kippenbouillon
-2 uien
-4 el olie
-peper
-300 g lamsgehakt
-1 th lepel gehakte munt
-1 ei
-2 el paneermeel
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

-breng het vlees op smaak met de munt, het ei en het paneermeel en rol er balletjes van
-kook deze balletjes in water en laat ze goed uitlekken

Bereidingswijze

-bak de gesnipperde uien glazig in de olie
-voeg de bouillon erbij en de in stukjes gesneden aardappel(geschild)
-laat 10 min garen op matig vuur
-voeg dan de winterpostelein toe en laat nog 10 min verder garen
-mix de soep tot een gladde soep en voeg peper en zout toe
-doe de balletjes erbij en laat de soep goed heet worden

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Doorsturen

Home Recepten