1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Abrikozen met geitenkaas in spek - lekker borrelhapje

Abrikozen met geitenkaas in spek - lekker borrelhapje

Door: pwiggers

  • Internationaal, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 07-04-2004

Ingrediënten 16 personen


150 gr zachte geitenkaas (Bettine Blanc) - 16 gewelde abrikozen - 16 plakjes ontbijtspek -


Verder heb je nodig


Cocktailprikkers - bakpapier


Een heerlijk knapperig borrelhapje uit de oven.
Hoeveelheid goed voor 16 stuks.
Uit duo-reeks "Buffetten en borrelhapjes" van AH

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 175 graden . Bakplaat bekleden met bakpapier. Korst van geitenkaas verwijderen en kaas in 16 stukjes snijden.Abrikozen tot het midden opensnijden en vullen met stukje geitenkaas. Elke abrikoos omwikkelen met ontbijtspek. Vast steken met cocktailprikker en op bakplaat leggen. In oven in 10 minuten goudbruin en knapperig bakken.

Serveertip

Een heerlijk borrelhapje.

Bron

Duo reeks Buffetten en borrelhapjes van AH



Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pwiggers
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top