150 gr zachte geitenkaas (Bettine Blanc) - 16 gewelde abrikozen - 16 plakjes ontbijtspek -
Cocktailprikkers - bakpapier
Een heerlijk knapperig borrelhapje uit de oven.
Hoeveelheid goed voor 16 stuks.
Uit duo-reeks "Buffetten en borrelhapjes" van AH
Oven voorverwarmen op 175 graden . Bakplaat bekleden met bakpapier. Korst van geitenkaas verwijderen en kaas in 16 stukjes snijden.Abrikozen tot het midden opensnijden en vullen met stukje geitenkaas. Elke abrikoos omwikkelen met ontbijtspek. Vast steken met cocktailprikker en op bakplaat leggen. In oven in 10 minuten goudbruin en knapperig bakken.
Een heerlijk borrelhapje.
Duo reeks Buffetten en borrelhapjes van AH
ArualB 20-02-2014
Klinkt lekker, heb hem meegenomen. Dank je wel.
nicoleridders 29-10-2009
een superlekker hapje! Wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Morgen ben ik jarig dus dan ga ik ze weer maken! Bedankt weer Petra! gr. Nicole
marianneoud 16-09-2008
Neem het reccept mee
Mar