1. Home
  2. Recepten
  3. Courgette
  4. Lamsvlees met courgette

Lamsvlees met courgette

Door: cora42

  •  ,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 07-04-2004

Ingrediënten 4 personen


2 el. dragonmosterd
1 el. salie
peper
2 teentjes knoflook
250 gr. lamsbout zonder bot
1 courgette
zout



Steengrill recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Mosterd, salieblaadjes en peper door elkaar roeren. Knoflook erboven uitpersen. Vlees in plakjes van halve centimeter dik snijden. Plakjes vlees door mosterdmengsel scheppen. Minstens 2 uur afgedekt in de koelkast zetten. Courgette wassen en schuin in plakken van halve centimeter dik snijden. Royaal bestrooien met zout, half uur laten intrekken. Plakjes courgette met keukenpapier goed droogdeppen en op schaal leggen.

Bereidingswijze

Lamsvleesplakjes naast courgetteplakjes op schaal leggen. Op hete steengrill plakjes lamsvlees en courgette snel bruin en gaar roosteren, halverwege keren.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cora42
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top