Paddenstoelenragout

  • Internationaal, Vegetarisch
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 08-07-1998

Vegetarisch gerecht met verschillende soorten paddestoelen, geserveerd met rijst.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
300 gr. kortkokende zilvervliesrijst
100 gr. verse uitgelekte zilveruitjes
250 gr. champignons
150 gr. oesterzwammen
100 gr. shii-take of grotchampignons
2 eetl. olie
100 gr. Paturain of Boursin
peper
zout
100 gr. schoongemaakte spinazie
2 theel. ma?zena
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
-

Voorbereiding

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op het pak.
Kook de zilveruitjes enkele min. in water en laat ze goed uitlekken.

Bereidingswijze

Maak de champignons, oesterzwammen, shii-take of grotchampignons schoon(halveer eventueel de grote exemplaren). Bak ze enkele min. in de olie.
Voeg de zilveruitjes toe en bak ze enkele min. mee. Voeg een scheutje water en de Paturain of Boursain toe en laat dit smelten. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de spinazie toe en laat de blaadjes al omscheppend slinken. Bind het stoofvocht met de aangelengde ma?zena.

Serveertip

Serveer met de gekookte zilvervliesrijst en een tomatensalade.

Laatste reacties

woody avatar
woody 02-10-1998

Heerlijk Ik heb er wel meer boursin in gedaan

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten