1. Home
  2. Recepten
  3. Koreaanse keuken
  4. Kong na mool moo chim

Kong na mool moo chim

Door: reve51

  • Koreaans, Salade
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 04-04-2004

Ingrediënten


225 gr. tauge1 eetl. lichte sojasaus2 eetl. sesamolie1 eetl. chilipoeder
2 theel. zout1/2 theel. geperste knoflooksesamzaadjes2 1/2 dl. water1 theel.
zout om in te koken1 lente-uitje, gesnipperd



Korea; taugesalade

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Was de tauge, verwijder de vliesjes.Doe het in een pan, voeg het water en de theelepel
zout toe en kook het in 15 a 20 minuten zacht.Dek de pan af met een deksel tijdens
het koken en open de deksel niet !Giet de tauge af, laat het goed uitlekken en
knijp het voorzichtig een beetje uit.

Bereidingswijze

Doe de tauge in een schaal.Voeg de sojasaus, sesamolie, chilipoeder, zout, knoflook en
sesamzaadjes toe.Meng alles goed door elkaar.Het makkelijkste gaat dat met de hand.

Serveertip

Serveer het als bijgerecht, bestrooid met lenteui.Eet smakelijk !



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van reve51
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top