Zuurvlees.

  • Nederlands, Streekgerecht
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 03-04-2004

De echte Limburgse!!! Recept gekregen van mijn tante.

Deel dit recept

Ingrediënten
500 gram Hachee vlees, Margarine, 1 grote ui,1 eetl. azijn, 4 kruidnagelen,
5 lauwrierbladen, 1 eetl. appelstroop,
Maizena, Water, eventueel 2 theel. suiker.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

Bereidingswijze

Ui schoonmaken en fijn snijden. Over het vlees met zout en peper strooien. Margarine in de pan en het vlees bruin bakken. Uien erbij en even mee laten bakken. Voeg zoveel water toe dat het vlees net onder staat. Azijn, kruiden en appelstroop toevoegen.
1 1/2 uur laten stoven. Binden met maizena.

Serveertip

Het lekkerst met friet maar wij eten het ook wel met brood.

Laatste reacties

deonart avatar
deonart 04-04-2004

bedankt! Deon

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten