1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Zuurvlees.

Zuurvlees.

Door: nariam

  • Nederlands, Streekgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 03-04-2004

Ingrediënten


500 gram Hachee vlees, Margarine, 1 grote ui,1 eetl. azijn, 4 kruidnagelen,
5 lauwrierbladen, 1 eetl. appelstroop,
Maizena, Water, eventueel 2 theel. suiker.



De echte Limburgse!!! Recept gekregen van mijn tante.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Ui schoonmaken en fijn snijden. Over het vlees met zout en peper strooien. Margarine in de pan en het vlees bruin bakken. Uien erbij en even mee laten bakken. Voeg zoveel water toe dat het vlees net onder staat. Azijn, kruiden en appelstroop toevoegen.
1 1/2 uur laten stoven. Binden met maizena.

Serveertip

Het lekkerst met friet maar wij eten het ook wel met brood.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nariam
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top