1. Home
  2. Recepten
  3. Kip Italie

Kip Italie

  •  ,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 03-04-2004

Ingrediënten


4 halve kipfilets ? 4 opgewelde zongedroogde tomaten in kleine stukjes? ? el Italiaanse kruiden ? 1 teen uitgeperste knoflook ? 1 el kappertjes



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Maak een tomatenmengsel met de tomaten, Italiaanse kruiden, knoflook en kappertjes en laat even intrekken.
Plet de kipfilets tussen plasticfolie met een deegroller.
Bedek de kipfilets met het tomatenmengsel.
Voeg eventueel zout en peper toe.
Rol de kipfilets op en steek er sateprikkers door.
Bestrijk de buitenkant met zonnebloemolie en kruid ze met zout en peper.
Grill ze gaar op de barbeque.

Serveertip

Reken 10 tot 15 minuten afhankelijk van de dikte van de gevulde kipfilets.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zwarte_poedel


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zwarte_poedel
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top