Atkins kippensalade

  • Slanke keuken, Lunch/Brunch
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 02-04-2004

Heerlijk romig

Deel dit recept

Ingrediënten 5 personen
2 Kopjes kleingesneden gekookte kip; 1 kopje kleingesneden bleekselderij; half kopje mayonaise; half kopje zure room; half kopje walnoten; zout naar smaak; 1 hardgekookt ei; kropje sla.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Kook de kip goed gaar; snijdt de bleekselderij klein; hak het ei fijn.

Bereidingswijze

Meng alle ingredienten door elkaar en zet de salade in de ijskast. Bedek een schotel met blaadjes sla en leg hierop de koude kipsalade, garneer met ei.

Serveertip

Met schijfjes avocado maakt u de salade extra lekker.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten