Quiche Lorraine van Rudolph

  • Frans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Quiche Lorraine van Rudolph

    Quiche Lorraine van Rudolph

    Quiche Lorraine van Rudolph

  • Quiche Lorraine van Rudolph

    Quiche Lorraine van Rudolph

    Quiche Lorraine van Rudolph

  • Quiche Lorraine van Rudolph

    Quiche Lorraine van Rudolph

    Quiche Lorraine van Rudolph

  • Quiche Lorraine van Rudolph

    Quiche Lorraine van Rudolph

    Quiche Lorraine van Rudolph

  • Quiche Lorraine van Rudolph

    Quiche Lorraine van Rudolph

    Quiche Lorraine van Rudolph

  • Quiche Lorraine van Rudolph

    Quiche Lorraine van Rudolph

    Quiche Lorraine van Rudolph

  • Quiche Lorraine van Rudolph

    Quiche Lorraine van Rudolph

    Quiche Lorraine van Rudolph


Lees meer: de quiche top 10

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 pak quichedeeg
1 bosje lente-uitjes
250 gram spekblokjes
4 eieren
200 cc (ml) creme fraiche
100 gram geraspte kaas
zout, peper, nootmuskaat
quichevorm van ca. 24 cm doorsnede
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 643,63 kcal
Koolhydraten 25,19 g
Eiwitten 29,67 g
Vetten 46,45 g

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220 graden celsius. Bekleed een ingevette quichevorm met het deeg en prik het in met een vork. Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in ringetjes. Bak de spekblokjes in een Koekenpan aan. Klop in een kom de eieren los met de creme fraiche en breng het op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Verdeel het spek over het deeg.

Bestrooi het met kaas en lente-uitjes. Schenk het eimengsel erover.Bak de quiche in ca. 25 minuten gaar en goudbruin middenin de voorverwarmde oven.

Bron

Bron: Life & Cooking

Serveertip

Bron: Life & Cooking

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

schnuckie avatar
schnuckie

Doorsturen

Home Recepten