1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Franse keuken
  5. Quiche
  6. Quiche Lorraine van Rudolph

Quiche Lorraine van Rudolph

Door: schnuckie

  • Frans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 01-04-2004

Ingrediënten 4 personen


1 pak quichedeeg
1 bosje lente-uitjes
250 gram spekblokjes
4 eieren
200 cc (ml) creme fraiche
100 gram geraspte kaas
zout, peper, nootmuskaat
quichevorm van ca. 24 cm doorsnede


Tags

Quiche Lorraine van Rudolph
Quiche Lorraine van Rudolph
Quiche Lorraine van Rudolph
Quiche Lorraine van Rudolph
Quiche Lorraine van Rudolph
Quiche Lorraine van Rudolph
Quiche Lorraine van Rudolph
Quiche Lorraine van Rudolph
bosui

quiche

quiche
Quiche Lorraine van Rudolph
Quiche Lorraine van Rudolph


Lees meer: de quiche top 10

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220 graden celsius. Bekleed een ingevette quichevorm met het deeg en prik het in met een vork. Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in ringetjes. Bak de spekblokjes in een Koekenpan aan. Klop in een kom de eieren los met de creme fraiche en breng het op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Verdeel het spek over het deeg.

Bestrooi het met kaas en lente-uitjes. Schenk het eimengsel erover.Bak de quiche in ca. 25 minuten gaar en goudbruin middenin de voorverwarmde oven.

Tags

Serveertip

Bron: Life & Cooking

Bron

Bron: Life & Cooking



Deel dit recept

Reacties (9)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van schnuckie
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top