Quiche Lorraine van Rudolph

  • Frans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 01-04-2004
  • Quiche Lorraine van Rudolph

    Quiche Lorraine van Rudolph

    Quiche Lorraine van Rudolph

  • Quiche Lorraine van Rudolph

    Quiche Lorraine van Rudolph

    Quiche Lorraine van Rudolph

  • Quiche Lorraine van Rudolph

    Quiche Lorraine van Rudolph

    Quiche Lorraine van Rudolph

  • Quiche Lorraine van Rudolph

    Quiche Lorraine van Rudolph

    Quiche Lorraine van Rudolph

  • Quiche Lorraine van Rudolph

    Quiche Lorraine van Rudolph

    Quiche Lorraine van Rudolph

  • Quiche Lorraine van Rudolph

    Quiche Lorraine van Rudolph

    Quiche Lorraine van Rudolph


Lees meer: de quiche top 10

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 pak quichedeeg
1 bosje lente-uitjes
250 gram spekblokjes
4 eieren
200 cc (ml) creme fraiche
100 gram geraspte kaas
zout, peper, nootmuskaat
quichevorm van ca. 24 cm doorsnede
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220 graden celsius. Bekleed een ingevette quichevorm met het deeg en prik het in met een vork. Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in ringetjes. Bak de spekblokjes in een Koekenpan aan. Klop in een kom de eieren los met de creme fraiche en breng het op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Verdeel het spek over het deeg.

Bestrooi het met kaas en lente-uitjes. Schenk het eimengsel erover.Bak de quiche in ca. 25 minuten gaar en goudbruin middenin de voorverwarmde oven.

Bron

Bron: Life & Cooking

Serveertip

Bron: Life & Cooking

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Neeltje1980 avatar
Neeltje1980 27-02-2017

Erg lekkerrrr! Gemaakt met filo deeg! Dank voor je recept!

juno24 avatar
juno24 18-02-2017

Geen nootmuskaat gebruikt .Hele lekker quiche,veel complimenten gekregen,recept moest ik gelijk dele

Jan_Dirk_Nowee607 avatar
Jan_Dirk_Nowee607 14-10-2016

Ik heb vandaag ook een quiche gemaakt , ik heb gazpacho ipv melk door de eieren gedaan dit was zeer smaakvol

quirinajolanda_boonstra avatar

Hij is lekker, pas wel op dat je zuinig met de nootmuskaat bent. Zou de extra zout ook achterwege laten aangezien de spekjes van zichzelf ook al zout zijn.

quirinajolanda_boonstra avatar

Makkelijk te bereiden! Kant en klaar deeg gebruikt voor hartige taart. Staat in de oven nu. Ben benieuwd 😊

hyacintje avatar
hyacintje 29-12-2011

Lijkt me erg lekker, ik neem je recept mee.

dwerg123 avatar
dwerg123 18-08-2011

Simpel en lekker.

LiNNdY avatar
LiNNdY 15-08-2011

Bedankt voor dit simpele maar zeer doeltreffende gerecht! Snel en makkelijk te bereiden en lekkerrrrr!! :D

harmony avatar
harmony 25-06-2004

Heb je deze taart ook al zelf gemaakt en hoe bevalt het "kant-en-klare" pak deeg? Variaties op de vulling zijn ook welkom. Bedankt voor de moeite. Monique

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten