1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. RODE UIENTAART

RODE UIENTAART

  • Nederlands, Feestmaaltijd
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 01-04-2004

Ingrediënten 7 personen


Rode uientaart met pijnboompitten
Sander heeft weer iets lekker klaar gemaakt. Fan van hartige taarten? Probeer dan eens deze ovIngredienten:
150 gr. bloem
115 gr. koude boter
erheerlijke variant met rode uien, spek, pijnboompitten en gruyere. Om je vingers bij op te eten!

3 eieren
125 gr. magere spekreepjes
4 rode uien
125 ml creme fraiche
100 gr. pijnboompitten
100 gr. gerapte gruyere
zout, zwarte peper (vers gemalen)
plasticfolie, bakpapier



Rode uientaart met pijnboompitten
Sander heeft weer iets lekker klaar gemaakt. Fan van hartige taarten? Probeer dan eens deze overheerlijke variant met rode uien, spek, pijnboompitten en gruyere. Om je vingers bij op te eten!

Ingredienten:
150 gr. bloem
115 gr. koude boter
3 eieren
125 gr. magere spekreepjes
4 rode uien
125 ml creme fraiche
100 gr. pijnboompitten
100 gr. gerapte gruyere
zout, zwarte peper (vers gemalen)
plasticfolie, bakpapier

Deel dit recept

Ontdek meer:



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sportbroekje


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sportbroekje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top