1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. barbeque stengels

barbeque stengels

  • Internationaal, Brood
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 31-03-2004

Ingrediënten


500 g All-in-Mix voor wit brood, voor bruin brood of voor meergranenbrood
300 ml water
een klein scheutje olie
sesamzaad of maanzaad



Een heerlijk vers broodje voor bij de bbq

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200?C en vet een bakplaat in. Voeg het water en het meel samen en kneed gedurende 20 minuten. Heb je een broodmaker, doe de ingredienten er dan gewoon in en kies het programma voor deegbereiding. Laat het deeg 30 minuten rijzen. Sla het deeg plat en verdeel het in gelijke porties van ongeveer 50 g. Maak ze langwerpig en daarna spiraalvormig. Strijk ze in met wat olie. Rol de deegstukjes eventjes door het maanzaad of het sesamzaad en schik ze op de bakplaat. Bak de barbecuestengels een vijftiental minuten



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mia1macbond


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mia1macbond
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top