1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. rastapasta

rastapasta

  • Internationaal,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 31-03-2004

Ingrediënten


70gr taglatelli, 10 gr olijolie,55 gr ui
150 gr rode paprika(1stuk), 150 gr gele paprika(1stuk), 100 gr verse spinazie, voor de rou,25 gr boter, 25 gr bloem,50g melk,2dl vocht van de groenten, 1g knoflook, 25 g feta, versgemalen zwarte pepr+zout+nootmuskaatnoot,
40 g beschuit


Verder heb je nodig


Kookpan,vergiet,maatbeker,bekken,bolkom, groentemes, groenteplank,bekken,schaar, glas,houten lepel,maatbeker kookpan,lepel klopper,boltas, mes,bord,lookpers,


Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Koken van de pasta alle groenten snijden en aanstoven, de versnipperde spinazie in 1 min. erbij stoven.
bereid de blonde rou met de boter de melk en de bloem + het vocht van de groenten. de knoflook pletten en toeveoegen verkruimel de fetakaas en voeg deze er ook aan toe. vermeng dan de kruiden in de saus. vermeng dan de saus onder de groenten, Garneer het geheel met de gemalen peper en versnipperde peterselie

Serveertip

Dien het geheel op een bord op en presenteer met enkele sneetjes geroosterd brood.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mia1macbond


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mia1macbond
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top