Voorgerecht-altijd veel succes mee!!!
Laat de scampi's ontdooien. Breng het water en het bouillonblokje in een kookpot aan de kook. Laat de scampi's gedurende 2 minuten in de visbouillon koken. Laat ze uitlekken en pel ze.
Doe de boter in een pan en laat ze smelten. Hak de ui fijn. Maak de paprika schoon en snij hem in lange reepjes. Fruit de ui en de paprika in de boter. Pel de look en knijp hem uit over de ui. Voeg er de peterselie en de wijn aan toe en laat deze tot de helft verdunnen. Voeg de room, de mosterd en de cognac toe en breng dit alles aan de kook. Eindig met de scampi's en de garnalen. Kruid met zout en peper.
Doe de bereiding in individuele pannetjes en bestrooi met geraspte gryere en zet ze in een voorverwarmde oven op 200?C (niet onder de grill)
Heerlijk met en paar sneetjes stokbrook dat u eerst inwreef met een teentje look, begoot met wat olijfolie en dan enkele minuten onder de grill plaatste
pannekoek_j 08-12-2008
Lijkt mij ook erg lekker!!!
ingrid2802 22-11-2008
Ik neem dit recept ook mee. Klinkt heerlijk!!
wiske 11-11-2008
Bedankt deze neem ik mee
groetjes anja
pg 29-07-2008
dit neem ik mee en zodra ik heb gemaakt laat ik je weten hoe het ons gesmaakt heeft.
pg/maigret/
buffalo27 27-07-2008
Ik neem ook dit receptje mee.Tziet er heerlijk uit.