Pittige Goulashsoep
- Duits, Soep
- > 120 min.
Lekkere pittige Goulash soep volgens Duits recept .
Ingrediënten 4 recipe.people
-1 kilo rungergoulash
- 6 paprika's (rood en groen)
- 2 grote uien
- 3 blikjes gepelde tomaten
- 1 blik kidneybonen
- paprika poeder (mild en scherp)
- zout en peper
- runderboullion (4 blokjes van de Knorr).
-wat allesbinder
Benodigdheden
Hapjespan en of soeppan.Voorbereiding
Vlees insmeren met peper , zout en paprika kruiden . Paprika's ontpitten ,wassen en in stukken van 2 cm snijden . Uien schoonmaken en in halve ringen snijden . Kidneybonen in een zeef doen , omspoelen met water en laten uitlekken .
Bereidingswijze
Het gekruide vlees bakken in een hapjes pan of soeppan tot het lekker bruin is . 1 liter water erbij doen en de 3 blikjes gepelde tomaten , maar in eerste instantie alleen het sap . Ook de runderboullion toevoegen . Dit alles twee uur lekker laten pruttelen . na 2 uur de tomaten de paprika's en de uien toevoegen . De kidneybonen pas op het laatst toevoegen . En nog circa een uur laten door pruttelen .Even proeven , misschien nog wat water toe voegen . De soep iets aanmaken met allesbinder , zodat zij iets gebonden wordt .
Serveertip
Leker met vers afgebakken stokbrood en knoflooksaus...
Guten Appetit