
125 gram zachte geitenkaas 25 amandelschaafsel 1 el kappertjes 1 el honing peper ca. 12 plakjes rookvlees.
Een heel bijzondere amuse/borrelhapje! De geitenkaas wordt gemengd met honing, amandelschaafsel, en kappertjes. Zuur en zoet is een voortreffelijke combinatie en SUPER makkelijk in te vriezen.
Amandelschaafsel even in een droge koekenpan roosteren en fijnhakken.
Meng nu bij de geitenkaas de amandelen, honing, peper en kappertjes. Leg op een stuk plastic de plakjes rookvlees naast elkaar (dakpansgewijs) op het plastic. Rol nu van het geitenkaasmengsel rolletjes en leg die op het rookvlees. het is nogal veel dus je kan het ook alvast door de midden snijden. Rol nu het rookvlees op tot een rol en doe deze even in het plastic wat er onder zit. Zelf heb ik dit 30 minuten in de vriezer gelegd en toen mooie plakjes gesneden. Onze gasten waren heel enthousiast.
ronaldo19 19-05-2010
Heerlijk recept. Goeie combi. 2weken geleden gemaakt maar dan zonder de kapertjes;)
laurita87 01-12-2008
hmmm geitenkaas en honing is een briljante combinatie dus ik ga deze van de weeke eens maken!
kimbaminou 17-04-2008
Lijkt me heerlijk, neem dit graag mee.
happy2day 03-09-2005
Ook deze neem ik mee.
Groetjes Marianne.
marjonlin 08-01-2005
ik heb dit uitgeprobeerd afgelopen kerstmis als amuse. Iedereen was er enthousiast over. Heerlijk en makkelijk. alvast bedankt marianne