Een PAAS voorjaars /zomerse Eisalade met kaas / bieslook

  • Frans, Buffet
  • 20-30 min.

Zo?n heerlijke voorjaarssalade (waarvan nu al het water in mijn mond loopt.) maak dit zelfs bij een barbecue of buffet!!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
3 hardgekookte eieren 100 gram geraspte belegen kaas 2 el creme fraiche 2 el mayonaise ? tl mosterd ? el citroensap 1 el fijngesnipperde bieslook zout en peper.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

  • Pel de eieren en snijd ze in kleine stukjes. Meng het ei en de kaas in een kommetje door elkaar.
  • Roer een sausje van de mayonaise, de creme fraiche , de mosterd en wat citroensap en breng op smaak met zout en peper.
  • Schep het sausje voorzichtig door het eikaasmengsel en strooi de bieslook er over
  • Geef er geroosterd brood of roggebrood bij.

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marianneoud avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten