1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Pastasalade
  5. Pastasalade

Pastasalade

  • Italiaans, Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 29-03-2004

Ingrediënten


Penne rigate, 1 blikje tonijn op olie, 200 gram 30+ kruidenkaas, 1 potje tapenade(140 gr).100 gram pijnboompitten,1 zak gemengde sla,tomaat,


Verder heb je nodig


Grote slakom, kaasrasp.


Een heerlijke aparte pastasalade met tonijn en tapenade en 30+ kruidenkaas.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Rasp de kruidenkaas (fijn), snij de schil van de tomaat maak hier reepjes van en snij de sla fijn. Laat de tonijn uitlekken en rooster de pijnboompitten.

Bereidingswijze

Rooster de pijnboompitten en kook de penne rigate niet te gaar.Meng in de tussentijd de 30+ kruidenkaas, de tonijn, de sla en de tapenade door elkaar voeg hierbij de geroosterde pijnboompitten. Giet de penne rigate af en spoel het af met lauw water doe dan de warme MAAR NIET TE HETE! penne rigata bij de gemenged ingredienten.

Serveertip

Heerlijk als bijgerecht of als (br)lunch!
Fijn gerecht om "de dag ervoor" alvast te maken.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lindaversteege


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lindaversteege
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top