Pastasalade

  • Italiaans, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 29-03-2004

Een heerlijke aparte pastasalade met tonijn en tapenade en 30+ kruidenkaas.

Deel dit recept

Ingrediënten
Penne rigate, 1 blikje tonijn op olie, 200 gram 30+ kruidenkaas, 1 potje tapenade(140 gr).100 gram pijnboompitten,1 zak gemengde sla,tomaat,
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Grote slakom, kaasrasp.

Voorbereiding

Rasp de kruidenkaas (fijn), snij de schil van de tomaat maak hier reepjes van en snij de sla fijn. Laat de tonijn uitlekken en rooster de pijnboompitten.

Bereidingswijze

Rooster de pijnboompitten en kook de penne rigate niet te gaar.Meng in de tussentijd de 30+ kruidenkaas, de tonijn, de sla en de tapenade door elkaar voeg hierbij de geroosterde pijnboompitten. Giet de penne rigate af en spoel het af met lauw water doe dan de warme MAAR NIET TE HETE! penne rigata bij de gemenged ingredienten.

Serveertip

Heerlijk als bijgerecht of als (br)lunch!
Fijn gerecht om "de dag ervoor" alvast te maken.

Laatste reacties

ailuj avatar
ailuj 31-05-2005

Ik heb deze salade gemaakt maar vond het qua ingredienten wat karig. Kan wel natuurlijk maar voor de kleur en wat meer smaak heb ik er zelf nog: artisjokharten, olijfjes , en een rode en groene paprika aan toegevoegd. Was verder heerlijk !!

wideciro avatar
wideciro 29-03-2004

Hoi Linda, Dit lijkt me heel lekker en ik neem het mee, Dankjewel en de groetjes van Desiree.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten