Ossenstaartsoep met een kaas-hamstengel

  • Nederlands, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 28-03-2004


Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 plakken rauwe ham (bijv. Coburger)
2 el geraspte belegen kaas
1/2 el fijngeknipt bieslook
4 soepstengels
1 blik Unox ossenstaartsoep a 460 ml
1/2 dl slagroom
paprikapoeder
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Leg de plakken ham naast elkaar op een met bakpapier bekleed bakblik en strooi de kaas erover.
Schuif het bakblik kort onder de hete grill zodat de kaas een beetje smelt maar de ham nog zacht blijft.
Neem het bakblik uit de oven en strooi het bieslook over de kaas. Rol de plakjes om de soepstengels.
Bereid intussen de soep volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Klop de slagroom dik en lobbig. Verdeel de soep over 4 kommen en lepel de slagroom erover.
Bestuif met een snufje paprikapoeder. Leg de soepstengels elk op een kom en serveer direct.

Bron

C1000

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten