ouderwetse monchoutaart met kersen of aardbeien

  • Frans, Banket
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 28-03-2004

Zo maakte mijn moeder vroeger een monchoutaart. En ik vind dit nog steeds een heerlijk recept. HOEFT NIET IN DE OVEN en vrij snel te bereiden. Heb er helaas geen foto van.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Maak de bastognekoeken helemaal fijn. Smelt de boter en voeg deze aan de bastognekoeken toe. Meng goed. Doe dit in een taartbodem en zet dit voor ca. 1 uur in de koelkast. Meng de monchou met een scheutje limonadesiroop. Smeer dit over de bastogne koeken bodem. Laat weer even opstijven in de koelkast. Doe dan de kersenvlaai vulling er over. En serveer met wat toefjes slagroom.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

sesar avatar
sesar 02-04-2004

hoi marianne wij laten even weten dat je taart verrukkelijk was groetjes ineke cijfer 8

sesar avatar
sesar 01-04-2004

hoi marianne ik laat even weten dat ik het recept van de monchou taart heb geleend bvd ineke

hasiepasie avatar
hasiepasie 29-03-2004

Neem je recept mee. Bedankt Winnie

sonjaf1 avatar
sonjaf1 29-03-2004

hallo Marianne,heb je recept meegenomen om te proberen lijkt me lekker en niet zo ingewikkeld.dank je ! groetjes Sonja

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten