Muffins met stukjes chocolade
- Engels, Banket
- 30-60 min.
Muffins met stukjes chocolade
Voorbereiding
Verhit de oven voor op 200 graden.
Smelt de chocolade au-bain-marie.
Zeef, boven een
schaal, de bloem met het bakpoeder.
Meng, in een andere schaal, de gesmolten chocolade
met de bruine basterdsuiker, melk, gesmolten boter en de losgeklopte eieren.
Bereidingswijze
Schep het bloemmengsel door het chocolademengsel.
Niet te lang blijven roeren.
Roer er
de stukjes chocolade door.
Vet de muffinvormen in en vul ze voor 2/3 met het beslag.
Bak ze in 20 tot 25 minuten in de voorverwarmde oven, tot ze goed gerezen en stevig zijn.
Laat ze een paar minuten in de vorm afkoelen en zet ze daarna op een rooster.
Serveertip
Serveer ze warm of kou met een schep geklopte slagroom.
Eet smakelijk !