GEVULDE SINAASAPPEL MET IJS EN ADVOCAAT
- Nederlands, Nagerecht
- > 120 min.
Een heerlijk fris paas toetje wat je ruim van te voren kan voorbereiden!
Ingrediënten 4 recipe.people
* 2 Handsinaasappels* 1 Liter Roomijs
* 4 eetlepels Advocaat
VOOR DE GARNERING:
* Paaschocolade-eitjes
* Wat exra Advocaat
Bereidingswijze
* Het roomijs ongeveer een ? uur laten ontdooien
* Ondertussen de sinaasappels overdwars halveren.
* Met grapefruitmesje vruchtvlees verwijderen of met de bolle kant van een lepel losmaken.
* Van het vruchtvlees de velletjes verwijderen.
* Hierna in stukjes snijden.
* In de sinaasappelrand met kartelschaar een kartelrand knippen.(kan eventueel ook een kartelrand uitsnijden)
* Sinaasappelstukjes en de advocaat door het roomijs heen roeren.
* Hierna 4 uur in laten vriezen.
* Over de sinaasappelhelften verdelen en garneren met een scheutje advocaat en daarop de paaschocolade-eitjes.
Serveertip
Als nagerecht te serveren bij het paasdiner!