GEVULDE SINAASAPPEL MET IJS EN ADVOCAAT

  • Nederlands, Nagerecht
  • > 120 min.

Een heerlijk fris paas toetje wat je ruim van te voren kan voorbereiden!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
* 2 Handsinaasappels
* 1 Liter Roomijs
* 4 eetlepels Advocaat

VOOR DE GARNERING:
* Paaschocolade-eitjes
* Wat exra Advocaat
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

* Het roomijs ongeveer een ? uur laten ontdooien
* Ondertussen de sinaasappels overdwars halveren.
* Met grapefruitmesje vruchtvlees verwijderen of met de bolle kant van een lepel losmaken.
* Van het vruchtvlees de velletjes verwijderen.
* Hierna in stukjes snijden.
* In de sinaasappelrand met kartelschaar een kartelrand knippen.(kan eventueel ook een kartelrand uitsnijden)
* Sinaasappelstukjes en de advocaat door het roomijs heen roeren.
* Hierna 4 uur in laten vriezen.
* Over de sinaasappelhelften verdelen en garneren met een scheutje advocaat en daarop de paaschocolade-eitjes.

Serveertip

Als nagerecht te serveren bij het paasdiner!

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

bep13 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten