1. Home
  2. Recepten
  3. Mexicaanse keuken
  4. Viva Mexicosalade

Viva Mexicosalade

  • Mexicaans, Salade
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 27-03-2004

Ingrediënten 4 personen









6 tomaten
8 minimaiskolfjes
1 blik kidneybonen
1 rode ui
1 avocado
75 gram geraspte jonge kaas
0.5 bosje koriander
voor de dressing:
1 dl Bertolli olijfolie extra vergine
3 eetlepel citroensap
0.5 tacokruiden












Lekker met tortillachips

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze


Was de tomaten en halveer ze. Verhit de bbq, grillplaat, grill of een grillpan en rooster de tomaten en maiskolfjes.
Laat de kidneybonen uitlekken. Pel de ui en snijd hem in ringen. Schil de avocado, verwijder de pit en snijd hem in stukken.
Roer in een kommetje een dressing van olijfolie, citroensap en tacokruiden.
Verdeel de tomaten, maiskolfjes, avocado, uiringen en bonen over een serveerschaal en besprenkel het met de dressing. Bestrooi het met geraspte kaas en gehakte koriander.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van r_f


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van r_f
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top